Comunicat de presă – activitate permise-înmatriculări

Activitatea Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor Satu Mare în perioada martie-mai 2020

La Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor Satu Mare, în perioada martie-mai 2020, în ceea ce privește activitatea de înmatriculare a vehiculelor, au fost emise 4579 de certificate de înmatriculare și 1684 autorizații provizorii.

În aceeași perioadă a anului trecut, în ceea ce privește activitatea de înmatriculare a vehiculelor, au fost emise 6359 certificate de înmatriculare și 2910 autorizații provizorii.

Programul la Serviciile Publice Comunitare de Pașapoarte, Permise și Înmatriculări Auto este afișat pe site-ul instituției https://sm.prefectura.mai.gov.ro/permise-auto-si-inmatriculari-august-septembrie/serviciul-regim-permise-si-inmatriculari-program/

Reluarea examinării practice pentru candidații care au fost programați sau cărora le-a expirat dosarul de examinare (în perioada stării de urgență) se face începând cu data de 02.06.2020, urmând ca examinarea la proba teoretică să fie reluată după data de 15.06.2020.

Accesul în incinta serviciilor se face exclusiv pe baza programării online și va fi permis doar persoanei programate, cu respectarea distanțării sociale și a obligației de a purta mască de protecție, cu excepția programării la proba practică.

Important! Urmare a ieșirii din Uniunea Europeană a Marii Britanii, permisele de conducere emise de către acest stat se preschimbă în aceleași condiții până la data de 31.12.2020.

 

12.06.2020                                                                Cancelaria Prefectului