Comunicat de presă – tragere la sorți judecători

Tragerea la sorți pentru desemnarea magistraților membri în Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 32 Satu Mare

Astăzi, 24.09.2020 la sediul Tribunalului Satu Mare, în ședință publică, a avut loc desemnarea prin tragere la sorți a celor trei judecători pentru constituirea Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 32 Satu Mare pentru alegerile pentru Senat și Camera Deputaților din data de 06 decembrie 2020, în prezența președintelui Tribunalului Satu Mare – judecătorul Mureșan Cardonel Felix, a prefectului Radu Bud și a subprefectului Cosmin Bota.

Cei trei judecători desemnați prin tragere la sorți sunt: Grigore SURD, Paula Gabriela MUREȘAN și Simona HAIDUC. Ulterior tragerii la sorți, cei trei magistrați au stabilit, prin vot, atribuțiile în cadrul Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 32 Satu Mare. Astfel, președintele Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 32 Satu Mare este judecătorul Grigore SURD, locțiitor este judecător Paula Gabriela MUREȘAN și membru – judecător Simona HAIDUC.

Aceștia vor asigura coordonarea întregului proces electoral pentru alegerea membrilor Senatului și Camerei Deputaților din data de 06 decembrie 2020, la nivelul secțiilor de votare din toate unitățile administrativ-teritoriale din județul nostru.

 

24.09.2020                                                                Cancelaria Prefectului