Comunicat de presă – vizită de lucru Alu Menziken

Astăzi, 15.07.2020, prefectul Radu Bud alături de Adrian Cozma – director și Victor Cernea –consultant în cadrul Cancelariei au fost primiți de către Ingolf Planer – CEO Alu Menziken în cadrul unei vizite oficiale la fabrica din Medieșu-Aurit, jud. Satu Mare.

În cadrul vizitei au fost prezentate realizările fabricii până acum precum și planurile de dezvoltare pentru următorii 5 ani de zile. Dezvoltarea fabricii, prin implementarea unui flux tehnologic integrat alături de dezvoltarea resurselor umane reprezintă cele mai importante obiective pentru conducerea Alu Menziken.

Dezvoltarea durabilă în accepțiunea conducerii se va baza pe trei factori: reciclarea, ca o sursă importantă pentru procurarea și recuperarea materiei prime, implementarea unei strategii pentru protejarea mediului înconjurător și susținerea tehnologiilor inovative care reprezintă cele mai solide garanții pentru o dezvoltare echilibrată, durabilă și sustenabilă.

După prezentarea obiectivelor, a urmat o vizită în cadrul fabricii, în care a fost prezentată tehnologia folosită la prelucrarea aluminiului și produsele finite ale companiei ce sunt folosite în industria auto, construcții și design interior.

Conducerea fabricii a primit asigurări ferme că atât Prefectura județului Satu Mare cât și autoritățile locale vor sprijini îndeplinirea obiectivelor cu privire la dezvoltarea fabricii în județul Satu Mare.

15.07.2020                                                                            Cancelaria Prefectului