Informare de presă – 04.10.2023

Întâlnirea primarilor din județ cu ministrul dezvoltării, Adrian Veștea
Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, se află azi într- o vizită de lucru în județul Satu Mare pentru a discuta cu autoritățile publice locale despre proiectele implementate prin intermediul programelor coordonate de Ministerul Dezvoltării.
La inițiativa prefectului Radu Roca, ministrul Adrian Veștea a avut în această dimineață în sala mare de ședințe a Instituției Prefectului o întâlnire cu primarii din județul Satu Mare precum și cu conducerea Consiliului județean Satu Mare.
”Mă bucur ca în calitate de prefect al județului să fiu gazda unei noi întâlniri de lucru între primarii din județul nostru și un ministru al Guvernului României.
Sunt convins că veți avea multe întrebări și multe lucruri de lămurit azi cu ministrul dezvoltării.
Județul nostru a avut și până acum o relație bună cu Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației… Și amintesc aici doar de prezența în două rânduri la Satu Mare a doamnei secretar de stat, Monica Săsărman.
Sunt convins că în calitate de fost președinte de Consiliu județean, domnule ministru Veștea, cunoașteți mai bine ca oricine problemele primarilor de UAT uri. Ori ale președinților de consilii județene…Așa că sunt convins că împreună cu primarii noștri vom găsi soluții pentru continuarea tuturor lucrărilor și a investițiilor din Satu Mare.
Așa cum am spus la preluarea mandatului eu sunt prefectul tuturor primarilor indiferent că sunt de la PSD, PNL, UDMR sau FDG și sunt prefectul tuturor sătmărenilor așa că și azi la întâlnirea cu dumneavoastră îi avem pe primarii de UAT uri din județ indiferent de culoarea lor politică și le mulțumesc pentru prezență.” a spus la începutul întâlnirii de azi, prefectul Radu Roca.
S-a discutat punctual despre stadiul unor proiecte derulate în județ prin Ministerul Dezvoltării iar primarii au primit răspunsuri la problemele semnalate ministrului Adrian Veștea și lui directorului general în cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației şi coordonatorul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”, Alexandru Soare.