Informare de presă – 09.09.2023

Începând de astăzi, 09.09.2023 ora 12, se deschide circulația rutieră pe tronsonul Zalău – Tășnad respectiv pe ruta E81 Zalău – DN1F Tășnad
Urmare a măsurilor tehnice realizate pentru punerea în siguranță provizorie a puțului forat de la Supuru de Sus, str. Principală nr. 1 , se stabilește măsura de deschidere a circulației pe drumul limitrof limitei de județ începând de astăzi ora 12,00 spre Tășnad. Această decizie a fost adoptată în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare, prin adoptarea Hotârârii nr. 8/09.09.2023.
”Experții în domeniu lucrează pentru adoptarea soluțiile necesare pentru punerea în siguranță definitivă a întregii zone afectate de scurgerile din puțul de la Supur. Circulația în zonă trebuie redeschisă complet în cel mai scurt timp pentru a reduce toate inconvenientele produse circulației rutiere în zonă prin dirijarea traficului pe rute ocolitoare. Siguranța traficului și a cetățenilor este în continuare prioritară!” – subprefect Altfatter Tamás.