Informare de presă – 15.04.2024

Luni, 15 aprilie 2024, de la ora 11,00 la Tribunalul Satu Mare s-a desfăşurat desemnarea prin tragere la sorţi, în şedinţă publică, a judecătorilor care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripție Judeţeană nr. 32 Satu Mare, precum și a președinților și locțiitorilor birourilor electorale de circumscriție de la nivelul celor 65 de unități administrativ-teritoriale.

Tragerea la sorţi a fost efectuată de către preşedintele Tribunalului Satu Mare, judecător Cardonel Felix Mureșan, în prezenţa prefectului judeţului Satu Mare, Ioan Tibil, a vicepreședintelui Tribunalului Satu Mare, Laura Micle și a conducerii Instituției Prefectului.  Secretariatul a fost asigurat de către prim-grefierul Tribunalului Satu Mare, Virgil Haidu.

Astfel, prin tragere la sorţi, direct pe funcţii, au fost desemnaţi următorii judecători în Biroul Electoral de Circumscripție Judeţeană nr. 32 Satu Mare:

  • Președinte – judecător Nemeș Remus;
  • Locțiitor – judecător Capitan Corneliu Lucian

Biroul Electoral de Circumscripție Judeţeană nr. 32 Satu Mare urmează să fie completat cu reprezentantul Autorității Electorale Permanente iar ulterior, toate birourile electorale de circumscripție cu reprezentanții partidelor politice.

Lista persoanelor desemnate prin tragere la sorți în calitate de președinți și locțiitori ai circumscripțiilor electorale poate fi consultată aici:

https://sm.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/32/2024/04/Proces-Verbal-desemnare-presedinti-si-loctiitori.pdf

CANCELARIA PREFECTULUI

15.04.2024