Informare de presă – 20.01.2023

Mani Gyenes, legenda Dakarului, la Instituția Prefectului județul Satu Mare
Legenda Raliului Dakar, sătmăreanul Emanuel Gyenes a fost azi invitatul conducerii Instituției Prefectului județul Satu Mare.
Prefectul Radu Roca alături de subprefecții Altfatter Tamás și Romeo Pop și de directorul de Cancelarie, Radu Iancu au ținut să-l felicite pe Mani Gyenes pentru performanța obținută în acest an și pentru modul în care promovează județul Satu Mare și România în competițiile internaționale.
”Am dorit neapărat să-l felicităm pe Mani Gyenes, această legendă a Dakarului nu doar pentru performanța obținută în acest an ci pentru întreaga lui activitate. Este un ambasador de seamă al județului Satu Mare și ne mândrim cu el. ”- prefect Radu Roca.
”Am răspuns cu drag invitației de a veni la Prefectură și mă bucură aprecierea oamenilor de aici. Uneori pentru mine contează mai mult și o felicitare venită din suflet și o apreciez extraordinar de mult. Sper să fiu sănătos și să pot reprezenta județul Satu Mare și România la cât mai multe edițiii ale Dakarului și la alte competiții importante naționale și internaționale.”-Emanuel Gyenes.
Riderul echipei Autonet Motorcycle Team a făcut în această lună un Dakar foarte bun, îndeplinindu-și obiectivul de a termina în primii 30 de motocicliști din clasamentul general, încheind raliul pe locu 27. De asemena, în categoria piloților privați, Rally 2, sătmăreanul s-a clasat pe poziția 11. Mani Gyenes este deja legendă a Raliului Dakar fiind la a 13-a sa participare. Iar anul acesta a concurat din nou fără asistență tehnică.