Informare de presă

Zilele Urologiei Sătmărene, ediţia X, 05- 07 mai 2022

Prefectul Radu Roca alături de directorul de Cancelarie Radu Iancu a participat la deschiderea celei de a X-a ediții a Zilelor Urologiei Sătmărene.

Prefectul Radu Roca  a adresat salutul de bun-venit în judeţul nostru  medicilor prezenţi la acest  eveniment de înaltă ţinută ştiinţifică organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare la acest final de săptămână la Filarmonica de Stat ”Dinu Lipatti”.

”Stimați doctori, vă salut cu drag și vă urez din suflet un bun venit la Satu Mare!

După o pauză cauzată de pandemia de covid , iată că din nou municipiul nostru este pentru câteva zile capitala urologiei din România.

Îi felicit pe organizatori și mai ales pe prietenii mei, doctorii Cristian Rusu și Bogdan Feciche, care alături de tot colectivul secției UROLOGIE a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare s-au implicat pentru reluarea acestui eveniment important în lumea medicală.

Este a 10- a ediție și nu pot decât să cred că va fi una chiar de nota 10, așa cum sunt de altfel medicii Cristian Rusu și Bogdan Feciche, care au făcut din Satu Mare un reper regional de excelență și profesionalism în domeniu.

          Vă doresc mult succes, ședere plăcută și cu folos la noi în județ!

Nu în ultimul rând aș dori să felicit tot colectivul Spitalului județean Satu Mare pentru profesionalismul de care a dat dovadă în acești doi ani de pandemie.

Aveți tot respectul meu și al sătmărenilor!”-  prefect Radu Roca .