Informare de presă – campania Curățăm România

”Curățăm România” – continuă până pe 31 mai  în județul Satu Mare!

Până în acest moment, în 63 de unități administrativ-teritoriale din județul nostru au avut loc activități de ecologizare în cadrul campaniei naționale ”Curățăm România”.

Peste 131,15 de tone de deșeuri au fost predate spre reciclare sau eliminare finală la un depozit autorizat, dintre care 11,57 tone colectate doar în această săptămână.

În urma solicitărilor multiple venite din teritoriu, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor  a decis prelungirea campaniei naționale Curățăm România până pe 31 mai 2022. Acțiunile continuă în tot județul și până la sfârșitul perioadei vor fi derulate în toate comunitățile sătmărene.

”Mulțumesc sutelor voluntari, de elevi și profesori implicați, personalului din primării precum și angajaților din cadrul Comisariatului Județean Satu Mare al Gărzii Naționale de Mediu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, Agenției pentru Protecția Mediului Satu Mare și de la Direcția Silvică Satu Mare.

Curățăm România – vrem cu adevărat o țară fără deșeuri abandonate!” – a declarat prefectul județului Satu Mare, Radu Roca.