Informare de presă – 13.07.2023

ZIUA CONTABILULUI ROMÂN
Prefectul Radu Roca a participat astăzi la deschiderea evenimentului organizat de Filiala Satu Mare a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) cu ocazia sărbătoririi, în data de 13 iulie, a Zilei Naționale a Contabilului Român, eveniment cu tradiție care susţine și promovează profesia contabilă din România.
”Vă salut cu drag de data aceasta alături de toți beneficiarii serviciilor și expertizei dumneavoastră. Așa ca majoritatea, nu sunt un om al cifrelor, dar admir valorile. Astăzi este o zi specială, în care sărbătorim și recunoaștem contribuția dumneavoastră de neprețuit în lumea financiară. Ziua Contabilului Român este o ocazie minunată de a celebra munca dedicată, precisă și riguroasă în domeniul contabilității.
Cu profesionalism și expertiză, gestionați bugete, rapoarte financiare, impozite și multe alte aspecte complexe ale contabilității. Contabilul este un pilon solid al întreprinderii sau al oricărei instituții publice iar contribuția lui nu poate fi trecută cu vederea. Vă mulțumesc pentru efortul și dedicarea constantă în asigurarea integrității financiare și a corectitudinii în domeniul contabilității. Munca dumneavoastră susține succesul întreprinderilor și contribuie la dezvoltarea economică a României.
Vă doresc realizări remarcabile, satisfacții în muncă și împliniri personale și profesionale. Să fiți mândri de contribuția la dezvoltarea economică, la respectarea legii și să continuați să inspirați și să influențați în mod pozitiv mediul economic din România.
La mulți ani, dragi Contabili Români! ” – mesajul transmis de prefectul Radu Roca.