Informare de presă – pregătire Maraton vaccinare

Prefectul Altfatter Tamas a avut astăzi o întâlnire cu Lavinia Finta, center manager la  Shopping City Satu Mare Mall și cu conducerea Direcției de Sănătate Publică Satu Mare și  a Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență pentru a dezvolta ideea parteneriatului în vederea organizării începând cu acest sfârșit de săptămână a Maratonului Vaccinării la Satu Mare.

Vaccinarea se va realiza în locația parcarea interioară a Shopping City Satu Mare Mall, începând de vineri 07.05.2021, ora 14,00 prin intermediul a 4 fluxuri de vaccin Pfizer-BioNTech până duminică, ora 20,00. Toți cei care doresc să o facă o pot face în această locație centrală, ușor accesibilă și  fără a avea nevoie de o programare prealabilă.

Campania de informare privind oportunitatea și posibilitatea vaccinării va fi susținută media prin parteneriatul cu Shopping City Satu Mare Mall, prin canalele de informare proprii și prin social-media. Acțiunea, în ansamblul ei, va fi sprijinită și de Primăria Municipiului Satu Mare.

Prefectul Altfatter Tamas apreciază că în acest week-end în cadrul maratonului se vor vaccina numeroși sătmăreni. Acțiunea va fi reluată săptămâna viitoare și se vor căuta noi modalități de a aduce vaccinul mai aproape de sătmăreni, de a-l face mai accesibil, vaccinarea fiind în acest moment singura opțiune de a pune capăt pandemiei și restricțiilor aduse de aceasta.

 04.05.2021                                                        CANCELARIA PREFECTULUI