Informare de presă – 17.05.2024

Prefectul Ioan Tibil  alături de subprefecții Altfatter Tamas și Romeo Pop și de directorul  Cancelariei,  Radu Iancu a participat în această dimineață la deschiderea Bursei locurilor de muncă organizată de  Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare ( AJOFM) la Casa de Cultură a Sindicatelor.

”  Salut inițiativa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare de a organiza o nouă bursă a locurilor de muncă și de încerca să fie un partener activ  atât pentru firmele din județ, prin crearea de noi oportunități pentru angajatoriși ,  cât și  pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă .

Mă bucur să văd că avem la această bursă peste 35  de firme prezente din domenii diferite de activitate.

Mi-aș dori ca toate locurile de muncă disponibile să se ocupe azi la această bursă. Iar la finalul zilei să avem atât angajatori cât și angajați mulțumiți de oferta de pe piață.

Felicitări organizatorilor , doamnei director Simona Derșidan și întregului colectiv de la AJOFM și mult succes angajatorilor. Nu în ultimul rând, doresc succes  sătmărenilor veniți în căutarea  unui loc de muncă.” prefect Ioan Tibil.

Sunt disponibile 440 locuri de muncă în diverse domenii.

Bursa locurilor de muncă se încheie la ora 16