Comunicat de presă – Ziua Instituției Prefectului

Ziua Instituției Prefectului marcată solemn la Satu Mare

Cu ocazia Zilei Instituției Prefectului, în sala mare de ședințe a avut loc un eveniment deosebit prin care a fost marcată importanța acestei zile.

Prefectul Radu Roca a dat citire mesajului premierului României, domnul Nicolae-Ionel Ciucă,  iar subprefectul Altfatter Tamas-Ferenc a transmis mesajul domnului ministru al Afacerilor Interne,  Lucian Nicolae Bode.

Printr-o prezentare deosebită realizată de consilierul din cadrul Cancelariei prefectului, Bianca Șorian, cu sprijinul Muzeului Județean Satu Mare, a fost ilustrată istoria și importanța  Instituției Prefectului pentru județul Satu Mare.

Prefectul Radu  Roca a înmânat foștilor prefecți de după Revoluția din anul 1989, diplome de excelență în semn de mulțumire și apreciere pentru eforturile depuse în slujba comunității sătmărene.

În final, au luat cuvântul domnul prefect, Radu Roca, domnii subprefecți Altfatter Tamas-Ferenc și Romeo Pop, parlamentarii sătmăreni Radu Cristescu și Adrian Cozma, Președintele Consiliului județean, Pataki Csaba, precum și doamna Liuba Horvath, președintele Uniunii Urainenilor din România filiala Satu Mare.

Mulțumim tuturor invitaților care au onorat cu prezența acest eveniment aniversar destinat zilei de 2 aprilie, Ziua Instituției Prefectului.

„Urez un sincer la mulți ani tuturor angajaților instituției noastre, le doresc multă sănătate, putere de muncă și să rămână la fel de profesioniști ca până acum.” – prefect Radu Roca.

 

 

02.04.2022

 

CANCELARIA PREFECTULUI – Biroul de presă