Informare de presă – 07.12.2023

Strategia de dezvoltare a Asociației Grup de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare
Prefectul Radu Roca a participat azi la Silvaș, la întâlnirea de lucru ce a avut loc în contextul realizării Strategiei de Dezvoltare Locală a Asociației Grup de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare pentru perioada de programare 2023-2027.
În cadrul întâlnirii au fost prezentate rezultatele sesiunii de informare, măsurile prioritizate din cadrul strategiei și alocările financiare ce corespund măsurilor din cadrul strategiei.
” Am răspuns invitației și am participat la întâlnirea de lucru a primarilor care fac parte din Grupul de Acțiune Locală (GAL) Sud Vest Satu Mare. Consider întâlnirea ca fiind una foarte important pentru această zonă mai ales că din GAL Sud Vest fac parte 21 primari de comune, primarul municipiului Carei , primarul orașului Tășnad precum și reprezentanții celor 30 de entități , organizații non guvernamentale, instituții de cult, cooperative agricole și societăți private. Voi susține și sprijini punerea în aplicare a tot ce înseamnă dezvoltarea viitoare a regiunii respectiv a județului Satu Mare.” – prefect Radu Roca.