Informare de presă – 19.02.2024

SINTEZA ACTIVITĂȚII LA DOI ANI DE LA PRELUAREA MANDATULUI

La doi ani de la numirea în funcție, prefectul Radu Roca alături de subprefecții Altfatter Tamás și Romeo Pop, de secretarul general al Instituției Prefectului Cosmin Dorle și directorul cancelariei, Radu Iancu a făcut o prezentare a realizărilor, a proiectelor și a obiectivelor pe termen lung asumate, în echipă, pentru transpunerea Programului de Guvernare 2021 – 2024 în județul nostru, în cadrul unei conferințe de presă.
La prezentarea sintezei activității au fost prezenți, atât la întâlnirea cu presa de la ora 11 cât și la ședința Colegiului Prefectural de la ora 13 , toți șefii de servicii din cadrul Instituției Prefectului județul Satu Mare.
Mulțumim încă odată presei pentru obiectivitate și pentru sprijinul acordat în toată activitatea noastră!
”Vreau să vă mulțumesc pentru colaborarea bună pe care am avut-o cu dumneavoastră, pentru modul obiectiv în care ați relatat acțiunile noastre. Consider că mereu am avut o deschidere față de presă , telefonul meu și al colegilor a fost mereu deschis și am încercat să i informăm pe sătmăreni prin intermediul dumneavoastră de tot ce s-a petrecut în județ în această perioadă.
Vreau să le mulțumesc colegilor, aparatului din Instituția Prefectului, împreună suntem o echipă, aici nu e vorba doar de munca prefectului Radu Roca …” a transmis prefectul Radu Roca.