Informare de presă – 27.10.2023

O nouă ediție de succes a Bursei Locurilor de Muncă pentru Absolvenți
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare organizează astăzi, 27.10.2022, Bursa locurilor de muncă, o ediție specială dedicată absorbției pe piața muncii a absolvenților.
La eveniment au participat prefectul Radu Roca alături de subprefecții Altfatter Tamás și Romeo Pop și directorul de Cancelarie, Radu Iancu.
În deschiderea evenimentului, prefectul Radu Roca a mulțumit reprezentanților mediului de afaceri pentru implicare și pentru diversitatea de locuri de muncă oferite absolvenților sătmăreni precum și pentru relația strânsă și colaborarea pe care o au cu Instituția Prefectului și cu serviciul public de ocupare din județul nostru.
Nu mai puțin de 41 de agenți economici din întreg județul își prezintă astăzi oferta, care însumează 335 de locuri de de muncă în diverse domenii, cu toate nivelele de calificare, de la muncitori necalificați până la ingineri sau asistent medical generalist, economist în comerț și marketing sau analist calitate.
”Obiectivul acestei burse este interacțiunea între angajatori și solicitanți, prezentarea ofertei de muncă și în final creșterea numărului de angajați. Felicit Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, întregul colectiv, pentru că prin această acțiune contribuie la creșterea ratei de ocupare și implicit la dezvoltarea mediului de afaceri.” – a declarat prefectul Radu Roca în deschiderea evenimentului.
Evenimentul se desfășoară la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piața 25 Octombrie, iar toți absolvenții interesați pentru angajare pot vizita astăzi standurile firmelor prezente până la ora 14,00.